dinsdag, 19 oktober 2021
U bent hier: Home > Bureau > Hoeveel kost dat? > Hoeveel kost dat?
PDF Afdrukken E-mail

U heeft hier kunnen lezen over wat Architektenburo Nico de Gooijer BNA zoal doet, u heeft mijn professionele instelling gezien en u heeft enkele projecten van het bureau bekeken. Dat ziet er weliswaar goed uit, maar voordat u besluit om uw eigen project aan mij toe te vertrouwen wilt u graag weten hoeveel het gaat kosten om uw droom te verwezenlijken, nietwaar?

Het antwoord is: Dat hangt ervan af....

Kijk, ik geloof niet in een standaard-benadering omdat geen twee cliënten precies hetzelfde zijn. En de behoeften van mijn cliënten variëren. Als gevolg daarvan zijn de projecten van mijn cliënten vaak zeer verschillend en dus zijn de tijdsbesteding aan en de kosten van een project uniek. En hoewel ik zeker van ieder project iets leer en er naar streef om mijn steeds uitbreidende kennis in te zetten voor ieder volgend project, is het niet mijn bedoeling om u een kopie van mijn laatste werk te verkopen. Ik wil speciaal voor u een gebouw neerzetten of aanpassen, dat voldoet aan uw unieke behoefte en verlangens (of beter nog: ze overstijgt).

Om dat te bereiken, moet ik eerst uw gezin of organisatie leren kennen en uw visie op uw toekomstige project kunnen horen. Met die informatie creëer ik samen met u een plan van aanpak en een voorstel. Als er een goed plan van aanpak is opgesteld, kan ik een raming maken van mijn benodigde tijd en de middelen die nodig zijn om het project uit te voeren en kan ik een calculatie maken van een redelijk honorarium. (Voor het geval dat u het zich afvraagt: ik calculeer mijn uren tegen een tarief dat uw merkdealer hoogstwaarschijnlijk rekent voor het werk aan uw auto in de werkplaats). We kunnen dan bijvoorbeeld afspreken, dat het honorarium en vast bedrag is, zonder verrassingen achteraf, voor een vooraf voorziene hoeveelheid werk.

Ik ben trots op mijn capaciteiten en geloof dat ik een gezonde compensatie verdien voor mijn inspanning en expertise, maar als het erop aankomt doe ik het niet voor het geld. Eigenlijk vind ik mijn werk erg leuk en word gedreven door de uitdaging en het creatieve proces van ieder project. Dus heb ik er het volste vertrouwen in, dat we gezamenlijk een project-plan en een honorarium kunnen opstellen waar u en ik tevreden over kunnen zijn.

Maar voordat ik iets kan doen moet ik u ontmoeten, u leren kennen en proberen te begrijpen wat uw wensen en behoeftes zijn.
Dus het allerbelangrijkste is, dat u contact met mij opneemt om uw project te bespreken.

 
Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design